Затворени улици

16 June 2016 10:52

Редица улици ще бъдат затворени от 09,00 часа на 15 май до 19,00 часа на 17 май. Това са бул. „Цар Освободител” в участъка от ул. „П.Хитов” до Гаровия площад, бул. „Христо Ботев” в участъка от бул.”Цар Освободител” до кръстовището с бул.”В.Левски” и бул. „България” от бул.”Гоце Делчев” до пътен възел Розова долина на 16 май от 12,00 ч. до 18,30 ч.(генерална тренировка) и на 17 май от 8,30 до 15,30 часа (състезание).

Движението на превозните средства  ще се осъществява по обходни маршрути. От посока Дунав мост по пътен възел Розова долина през кв. Чародейка към Варна и София.

От посока София - двупосочно по южното платно на бул. „България” в участъка от училище Алеко Константинов до кръстовището с бул. „Гоце Делчев” и по бул. „Гоце Делчев” през ж.к. Дружба (ж.к.Чародейка) към Варна и Дунав мост.

По бул. „Цар Освободител” в посока Автогара Юг от кръстовището при Кооперативния пазар по ул. „Шипка” към кв.Чародейка и по ул. „П.Хитов” към ул. „Борисова”. В обратната посока от Гаровия площад по ул. „Борисова”.

Линиите от масовия градски транспорт в дните и часовете на тренировката и състезанието ще се движат с променен маршрут.

Да не се оставят паркирани автомобили от двете страни на бул. Бозвели за посочените дни и часове!!!

 

« назад